Ponudite ili pronađite nekretnine najbolje za vas

  • Viber
  • +387 66 516 174
  • Jevrejska bb,
  • Banja Luka, RS (Bosna i Hercegovina)

BitLab d.o.o.


Jevrejeska bb.
Stari tržni centar
78000 Banja Luka

+387 51 963 293
066 516 174

Korisne informacije

Prijava (postavljanje oglasa), registracija

Za postavljanje, promijenu, ili brisanje vaših oglasa potrebno je da se Prijavite (Postavljanje oglasa). Ako još nemate nalog, potrebno je da odete Registrirajte se (registraciju treba napraviti samo jednom).

Zaboravljena lozinka

Ako ste zaboravili lozinku, idite na Prijava te pri dnu klikenite na link "Zaboravljena lozinka". Nakon toga, nova lozinka će stići na email s kojim ste registrovani. Može se desiti da poruka sa novom lozinkom ode u "neželjene poruke".

Postavljanje i mijenjanje slika

Ako želite postaviti ili promijeniti slike na vašem oglasu, molim sledite ovaj postupak:

Prijavite se na eNekretnine.info i kliknite na "Moji oglasi"

Kliknite na "Promijeni/Izbriši oglas"
Odaberite oglas i kliknite "Promijeni oglas"
Na prvoj stranici kliknite: "Promijeni/Dodaj slike"

Istaknuti oglasi

Na eNekretnine.info, možete dodatno istaknuti vaše oglase. Kada uplatite za istaknute oglase, svi vaši oglasi imaju prioritet pri svakoj pretrazi i pokazani su na početnoj stranici. Istaknuti oglasi rade na principu aukcije. Ponudu određujete sami, a minimalna ponuda je € 0,007 za 1 prikaz (ispod 1 Euro Centa). Vaši oglasi će biti rangirani prema tome koliko ponudite, što veća ponuda, to bolja pozicija.

Automatska objava vaših oglasa na eNekeretnine.info

Ručni unos oglasa preporučujemo za agencije koje imaju manji broj oglasa. Međutim, ako imate na stotine oglasa, i vlastiti web sajt, nudimo vam uslugu automatskog unosa vaših oglasa.
Cijena usluge automatskog unošenja oglasa zavisi o broju oglasa. Za do 500 oglasa cijena je €80 / godinu. Za do 1000 oglasa cijena je €100 / godinu, a onda +€10 / godinu za svakih dodatnih 500 oglasa.
Automatski unos se vrši preko XML datoteke (format ovdje). XML datoteka se može napraviti i održavati ručno. Za pomoć oko automatskog unosa, preporučujemo da nas kontaktirate.