Ponudite ili pronađite nekretnine najbolje za vas

  • Viber
  • +387 66 516 174
  • Jevrejska bb,
  • Banja Luka, RS (Bosna i Hercegovina)

Izlazak na teren, odjava

Oglasi

Posle registracije, sami možete unijeti oglas. Oglašavanje u tom slučaju je bespaltno. Ako je potrebno da im izlazimo na teren, vršimo fotografisanje i unos teksata oglasa, cijena za auto oglase iznosi 5 Evra. Predmet oglasa ostaje na portalima autoberza.biz (auto.rs.sr, auto.rs.ba) eoglasi.info (ogalsi.rs.sr, oglasi.rs.ba) do trenutka prodaje. Za nekretnine, cijena se formira u zavisnosti od udaljenosti do objekta, ali i njegove vrijednosti.

Za izlazak na teren (usluge fotografisanja automobila i nekretnina za portale autoBerza.biz, eNekretnine.info odnosnoeOglasi.info) pozovite jedan od brojeva: 

  • Banja Luka: +387 (0)65/ 917 524
  • Rogatica: +387 (0)65/ 727 614
  • Bor: +381 (0)64 3383 821


  ili nas kontaktirajte putem e-pošte
 
Cijena oglasa za nekretnne enekretnine.info (nekretnine.rs.sr, nekretnine.rs.ba) zavisi od vrednosti nekretnine.
 

SMS oglasi

Oglas možete poslati i putem SMS-a na broj: +387 (0)65 1220
Cijena poruke je 2,2KM. Kod slanja SMS poruka obavezno upišite OGL, potom tekst oglasa. Oglasi (SMS poruke) će zavisno od sadržaja biti objavljeni na portalima
autoBerza.biz, eNekretnine.info ili ePosao.info
 

Odjava oglasa

Ukoliko nemate pristupne podatke za administraciju oglasa, oglas možete odjaviti ili traiti određene izmene slanjem SMS poruke na broj telefona +387 (0)65 1220. Kod slanja SMS poruka obavezno upišite OGL, potom tekst poruke tipa "BRISI AUTO 2011".
U ovom slučaju 2011 broj oglasa koji treba obrisati. Taj broj možete videti u adresnoj liniji kad na našem portalu otovrite vaš oglas:Ista analogija je i za odlase za nekretnine.
Poruku bi trebali poslati sa broja telefona koji stoji uz oglas.


Reklame

Firme imaju mogućnost reklamiranja u okviru pojednih rublika sajta kao na primejr u rublici prodaja automobila ili putem reklamnih banera.