Offer You or Find Real Estate Best for You

  • Viber
  • +387 66 516 174
  • Jevrejska bb,
  • Banja Luka, RS (Bosna i Hercegovina)

Izdajem luksuznu namestenu garsonjeru na Petrovaradinu
Rent

Osnovne informacije

Price
-
Stanje
Korišteno
Location
21.09.2022.

Price mesec
Country Serbia
qm² 25 m2

Interior

Furnished:

description

Iznajmljujem luksuznu nameštenu garsonjeru (sa parkingom) na Petrovaradinu. Kompletno renovirana od poda do plafona, kao novogradnja. Zamenjene sve cevi, postavljena nova stolarija, PVC prozori sa izo staklom i roletnama, nova protivprovalna blindirana i zvucno izolovana ulazna vrata, nova skupocjena italijanska keramika, nove sanitarije, kupatilo na plafonu dizajnirano tapetama šumskih motiva, radijator sušač, vrhunski brendirani tuš masažer u tuš kabini, spušteni plafoni, novi prekidači i utičnice, luksuzna ambijentalna led rasvetla, kristalni led luster, preko 20 led ugradbenih plafonjera u plafonu, uradjen dizajnerski šank u obliku jedra, posebna led rasveta u šanku, šank bar stolice, police od rigipsa na šanku i na zidu ispod TV platforme, ukrasne nocne lampe iznad kreveta, nov lcd TV na zidu, nov XXL bračni lezaj, nov sudoper i viseci kuhinjski elementi, garnitura za ručavanje, komoda, ormar za odeću i obuću sa ogledalom, radijatori obloženi i dizajnirani rigipsom, deo poda od italijanske keramike a drugi deo obložen savremenim laminatnim parketom visokog sjaja.

Garsonjera se nalazi na 5min vožnje od centra Novog Sada, u urbanom ali mirnom delu Petrovaradina, na trećem spratu, sa pogledom na šumu ljekovitog gingkoa i parking. Ulica je slepa tako da nema buke od saobraćaja, osvetljena novom gradskom led rasvetom, a od vanjskih sadrzaja, ispred zgrade se nalaze dečije igralište i teren za boćanje. Besplatan parking uvek dostupan. Taxi stajalište, autobusko stajalište, marketi, restorani, kafei, apoteke, pijaca, praonica automobila i dr. su na svega 2. do 5. min peške.
Stan se izdaje opremljen i odmah se moze koristiti bez ikakvih ulaganja za stanovanje. Dodatna pogodnost, nalazi se na minut hoda od železničke stanice na Petrovaradinu odnosno na 45 min do centra Beograda brzim vozom.
Cena najma 550 eur mjesečno.

Mogućnost prodaje (63000 eur)

0038765521661

ID 12642
views 4828
Next ad >>

Contact Data

ticketinfo

Mobile+381658537509
Pošalji poruku
Nema pitanja vezanih za ovu nekretninu.

ticketinfo