IT | DE | EN | FR | RU | SI | Latinica | Ćirilica
Portali


  flajer 1 .PDF
  flajer 2 .PDFPurchase

Property type : Ground
Address: Rogača

ZIP/City: 11453

Region/Canton: Region Belgrade
Country: Serbia

Price:
qm²: 30000 m2
Available: 2018-04-01
ID: 11914

More informations

Terasa Šumadije

U nanizanom lancu šumadiskih dragulja Avale, Kosmaja, Bukulje, Venčaca i Rudnika nalazi se Rogača. U podnožju Kosmaja, sa jugozapadne strane - najlepšem delu, u živopisnom kraju sa obiljem predivnih prirodnih lepota, prodaje se zemljište od 3 ha, odlično pozicionirano sa fantastičnim pogledom na Bukulju i Rudnik. Lepota koja zaustavlja dah i ne prestaje da zadivljuje.
Na najskrovitijem i najlepšem delu nalazi se ovo imanje okruženo šumom. Na tri hektara dominira višedecenisko drveće koje pleni svojom lepotom.
Zemljište pod blagim padom nedaleko od asfalta sa makadamskim putem do placa. Sastoji se od njive i dela sa šumom. Prodaje se u celini, uknjiženo bez tereta, vlasništvo 1/1, ubedljivo sa najpovoljnijom cenom - 80 eura/ar.
Kosmaj je proglašen predelom sa izuzetnim prirodnim odlikama, pa zato boravkom na imanju ispred sebe imate prelepu sliku koja čini svaki dan još boljim i lepšim.
Ovaj deo zemlje Šumadije, na kome je posed nalazi se na nadmorskoj visini od oko 400m te ima uticaj specifične ruže vetrova po kojoj je Kosmaj poznat i sa pravom nosi epitet vazdušne banje.
U blizini su crkva, obdanište, škola, prodavnice, apoteka, dom zdravlja, kafane … i sve na 50 km od Beograda, 25 km od Arandjelovca, 20 km od Mladenovca i 10 km od Sopota.
Takodje u blizini su tri manastira koji potiču iz doba Despota Stefena Lazarevića, kao i spomen obeležja vezana za Prvi srpski ustanak, nekoliko restorana prijatnog ambijenta i dva otvorena bazena. Selters banja je udaljena 12 km, a Markovačko jezero 15km.
Svako mesto je posebno na svoj način, to je rečenica koju danas svi pričaju, ali mislim da ta reč posebno znači za ovaj predeo gde priroda ima šta da ponudi. Zato je ovo preporuka osobama koje vole mir i prirodu.
Sve navedeno, dovoljan je razloga da dodjete i pogledate ponudu.
‘Da vam život bude godišnji odmor’
‘Čovek pripada prirodi, a ne priroda čoveku.’


https://www.imanjepodkosmajem.com/

064/123-4397Detail data

Distances
Distance to primary school: approx. 500 m
Distance to public transport: approx. 100 m
Distance to shops: approx. 500 m

: 19.04.2018.
: 1771Other ads this agent.

Next ad >>
Contact Data
Natalija Vasic

Country: Serbia
City: 11000 Beograd
Address: Kosmajska
Phone: 064/123-4397
E-mail: vasicnatalija@gmail.com
WEB: http://kucanaprodajukosmaj.com/

Kontaktirajte vlasnika

Subject*

Title*:
Name*

Surname

Phone

E-mail*ZIP/City

Country*


Availability


Message(max. 1000 letters)


Verification code: